Inschrijven

Inschrijven

Woont u in Wehl of Nieuw Wehl dan kunt u zich inschrijven in onze praktijk.

  • U vult onderstaand inschrijfformulier in. Om uw inschrijving definitief te maken, kunt u na het invullen van het inschrijfformulier, naar de praktijk komen voor een eenmalige identificatie (dit kan met paspoort, ID kaart of rijbewijs). Als u hulp nodig heeft bij het inschrijven kom dan ook naar de praktijk.
  • Geef vervolgens aan uw oude huisarts door dat u van huisarts verandert.
  • U meldt zich aan bij de apotheek Wehl en Kilder. Dat kan aan de balie of via de link: Inschrijven bij BENU apotheek

LEP OP : Het inschrijfproces heeft tijd nodig, daarvoor staan minimaal 4 weken. Daarom is het belangrijk dat u zich na de verhuizing direct inschrijft bij ons en dat u niet wacht tot u huisartsenzorg nodig heeft. Als uw medische gegevens verwerkt zijn ontvangt u een email van ons.  Wij stellen een kennismakingsgesprek op prijs. U kunt hiervoor een afspraak maken bij de assistent.

Inschrijfformulier

Vul het onderstaande formulier zo volledig mogelijk in.Indien u samenwoont met met iemand die al bij ons ingeschreven staat graag naam en geboortedatum noteren.


Gebruikt u medicijnen?
   

Gaat u akkoord met aanmelding bij het Landelijk Schakelpunt (LSP), voor inzage van uw dossier op onze huisartsenpost (zie voor informatie www.volgjezorg.nl)?
   

Gaat u akkoord met het opvragen van uw medisch dossier bij uw vorige huisarts?
   


Kinderen tot 12 jaar kunnen gelijk met een ouder worden ingeschreven, oudere kinderen dienen zelf een volledig inschrijfformulier in te vullen. Klik hier om een kind tot 12 jaar toe te voegen.

kind